Participa al sorteig d’un cap de setmana per a dos persones a un balneari!

balneari

La Xarxa de Solidaritat Popular de Terrassa volem tirar endavant diversos projectes a la ciutat, com l’hort urbà per a persones aturades, el reforç escolar per a joves de famílies amb problemes socials, l’assessorament en matèria de lloguers i de serveis bàsics, la recollida i distribució d’aliments, roba i material escolar per a qui ho necessiti, la celebració d’una Festa Solidària aquest mes de juny, etc… La nostra filosofia es basa en “avui per tu, demà per mi”. No volem fer caritat, volem que ens organitzem per a trobar solucions col·lectives a problemes que són col·lectius.

Per a fer tot això necessitem autofinançament. Des de fa un temps venem xapes del nostre moviment. I ara us demanem que col·laboreu amb aquesta iniciativa d’autofinançament. Per només dos euros la butlleta podeu guanyar un cap de setmana per a dos persones en un balneari! Ajuda’ns a ajudar! Col·laboreu comprant una butlleta i a més de la satisfacció de finançar la solidaritat, podeu guanyar i gaudir d’un cap de setmana inolvidable!

Bases de Participació

  • Cada butlleta costa 2 euros. Es poden comprar als membres de la Xarxa de Solidaritat Popular de Terrassa que disposin de talonaris.

  • Guanyarà el sorteig del balneari qui tingui una butlleta on coincideixin els 3 últims números del resultat del sorteig de l’ONCE del proper 27 de juny.

  • L’últim dia que vendrem les butlletes serà el dia anterior al sorteig: el 26 de juny és la data màxima per vendre les butlletes.

  • En el cas de que no s’hagi venut la butlleta que coincideixi amb els 3 últims números de l’ONCE del 27 de juny, repetirem la fòrmula el divendres següent, 4 de juliol. En aquest cas informarem públicament de la repetició del sorteig.

  • Mitjançant la nostra web (blog), els nostres perfils de Twitter i Facebook i amb un cartell en el local de la cruïlla entre els carrers Jacinto Elias i Sant Cosme (barri de Ca n’Anglada) publicarem el número guanyador del sorteig. La persona guanyadora haurà de posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant internet o bé presencialment els dimarts de 19h a 21h en el local esmentat.

  • El premi és una nit d’hotel amb pensió completa al Hotel-Balneari Termes Victória per a dos persones, valorat en 300€. La persona guanyadora podrà triar el cap de setmana del mes de juliol del 2014 que desitgi.

  • No s’acceptaran butlletes estripades, fotocopiades, manipulades o que no hagin estat impreses i signades per la XSP.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s